Neuroștiința Comunicării

Trainer: Paul Olteanu
Data: 19-21 iun. 2024
Ora: 10:00 – 18:00
Locație: Zoom
Preț: 665€ + TVA / pers

Programul cursului este de la ora 10.00 pana la ora 18.00.

Programul de „Neuroștiința Comunicării” propune o abordare actuala si validata stiintific, ce integreaza ultimele descoperiri din neurostiinta si psihologie in practicarea comunicarii publice si interpersonale.

Cursul are ca obiectiv să ajute oameni și organizații să își înțeleagă cu claritate și profunzime propriile resorturi interioare, cum influențează ele comunicarea și felul în care construim și cultivăm relații cu cei din jur.

Pentru a verifica disponibilitatea locurilor la acest curs, trimite-ne un mesaj în formularul de contact sau scrie-ne la programe@mindarchitect.ro.

Îți mulțumim.

Termeni si conditii

Înscrierea la curs se face prin trimiterea unui e-mail la programe@mindarchitect.ro 

Rezervarea locului este confirmată odată cu trimiterea dovezii plății către coordonatorul de programe

Participarea poate fi anulată și valoarea cursului returnată, cât timp anularea are loc cu cel puțin 30 de zile calendaristice înainte de prima zi de curs 

Este responsabilitatea participantului să se asigure că respectă instrucțiunile de participare la curs transmise de coordonatorul de programe (incluzând, dar nelimitându-se la completarea instrumentelor psihometrice folosite în curs)

Înscrie-te la curs

Contact înscriere

Organizează un curs pentru echipa ta

Pentru solicitări de colaborare cu echipa Mind Architect, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în formularul de contact, iar unul dintre colegii noștri va reveni în cel mai scurt timp posibil.

Contact orange