Psihoterapie

Scopul psihoterapiei

Scopul psihoterapiei este sa ofere ghidare în înțelegerea și vindecarea durerii emoționale profunde care poate împiedica dezvoltarea și bunăstarea fiecăruia dintre noi.
Prin procesul de psihoterapie putem dezvolta o mai mare conștientizare a gândurilor, emoțiilor și comportamentelor, pentru a identifica și schimba modele disfuncționale dobândite în urma unor experiențe dificile sau traumatice.

Astfel, învățăm treptat cum ne putem îmbunătăți relațiile, cum putem face față emoțiilor dificile și cum putem adresa traumele nerezolvate sau nevoile neîmplinite.

Psihoterapeuți din echipa Mind Architect

Disclaimer

Procesele individuale pot reprezenta un ajutor foarte relevant în vindecarea sau dezvoltarea noastră. Deși specialiștii cuprinși în această pagină sunt recomandați de Mind Architect, te încurajăm să te uiți la psihoterapie ca la un proces profund personal, în care contează foarte mult compatibilitatea dintre specialist și client. Așadar, te încurajăm să te întâlnești cu specialiștii și să hotărăști pentru tine dacă sunt potriviți pentru procesul tău.