Suport curs Process Communication Model

Felicitări pentru că ți-ai luat timp și ai investit energie în a te cunoaște mai bine și în a deveni o versiune mai bună a ta!
Sper că experiența de învățare a fost valoroasă și cu sens pentru tine.

Ține minte că în procesele de învățare și transformare, repetiția bate intensitatea, așa că te încurajez să revizitezi periodic materialele din curs, iar pentru asta vom avea nevoie de numele și emailul tău.

VREI SĂ ACCESEZI CURSURILE ȘI ÎN RITMUL TĂU? DESCOPERĂ ONLINE ACADEMY

NEUROBIOLOGIA STRESULUI

Activitățile care nu se mai termină. Responsabilitățile de acasă și de la birou. Resurse parcă prea puține pentru a putea duce tot stresul.

Cum ne transformăm stresul în aliat și care sunt instrumentele practice pentru a...

BRAIN BASICS

Deși funcționăm pe pilot automat, avem impresia că ne putem controla emoțiile, senzațiile, gândurile și comportamentele.

Realitatea este că operăm cu un sistem nervos extrem de complex, pe care îl înțelegem foarte...

MEMORIE ȘI ÎNVĂȚARE

Cum poți să înveți constant, ca să ții pasul cu ritmul alert? De ce uită oamenii ce le spui, dar nu uită cum s-au simțit în preajma ta?

Descoperă cum funcționează memoria, care sunt miturile despre invățare și cum poți să îți menții plasticitatea creierului.

Fii parte din comunitate. Devino membru Premium

Ai acces în orice moment la informații PREMIUM:

Aprofundează conceptele din episoadele de podcast în ecosistemul Premium. Accesează peste 130 de ore de conținut audio – video, însoțite de infografice vizuale rezumative. Acestea te ajută să înțelegi mai în profunzime noțiunile discutate și să aplici în viața ta de zi cu zi ideile descoperite.