Introducere în Public Speaking și Storytelling

Trainer: Ioana Jongsma Data: 25 iun, 2, 9 iul. 2024 Ora: 10:00 – 14:00 Locație: Zoom Preț: 515€ + TVA / pers

Email: programe@mindarchitect.ro

Programul este desfășurat în 3 sesiuni, ce se focusează pe 3 piloni importanți ai comunicării: 1. ÎNCREDERE – 4 ore 2. CLARITATE – 4 ore 3. CONECTARE – 4 ore În cele 12 ore ale trainingului vei afla: – ce este stresul și cum îl putem gestiona – cum ne ajută și care sunt elementele cheie ale vorbitului în public – importanța și impactul poveștirilor personale – cum proiectăm încredere ajutându-ne de limbajul corpului – cum descoperim cărui public ne adresăm – cum ne adaptăm mesajul în funcție de publicul care ne ascultă – cum aplicăm modelele narative pentru a ne putea structura mesajul – care idei ne servesc și care idei nu ne servesc în aplicarea firului narativ – cum să proiectam exact emoțiile pe care dorim să le transmitem și să nu le lăsăm la voia întâmplării – vom practica diferite tipuri de discurs: discurs care entuziasmează, discurs care emană siguranță, discurs care trezește curiozitatea, discurs care surprinde, etc. La toate acestea se adaugă sesiuni de feedback, în care apelăm la ajutorul Inteligenței Artificiale folosind Yoodli. Pentru a înțelege exact cum funcționează Yoodli, poți da click aici. După prima sesiune a cursului vei primi o invitație de la Ioana pentru a te înregistra gratuit pe platforma Yoodli. După crearea contului vei putea să îți înregistrezi discursul și imediat se va încărca analiza lui: cuvinte nepotrivite, pauze, fluctuații ale vocii, limbajul corpului, etc (doar pentru discursuri înregistrate în limba engleză). Pentru a primi ajutor și îndrumare, ai la îndemână butonul de share, cu ajutorul căruia te conectezi cu Ioana, care va analiza discursul și va lăsa feedback pe discursul pregătit. Aici găsești un exemplu de discurs analizat de Yoodli. Pentru a verifica disponibilitatea locurilor la acest curs, trimite-ne un mesaj. Îți mulțumim.

Termeni si conditii

Înscrierea la curs se face prin trimiterea unui e-mail la programe@mindarchitect.ro 

Rezervarea locului este confirmată odată cu trimiterea dovezii plății către coordonatorul de programe

Participarea poate fi anulată și valoarea cursului returnată, cât timp anularea are loc cu cel puțin 30 de zile calendaristice înainte de prima zi de curs 

Este responsabilitatea participantului să se asigure că respectă instrucțiunile de participare la curs transmise de coordonatorul de programe (incluzând, dar nelimitându-se la completarea instrumentelor psihometrice folosite în curs)

Înscrie-te la curs

Contact înscriere

Organizează un curs pentru echipa ta

Pentru solicitări de colaborare cu echipa Mind Architect, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în formularul de contact, iar unul dintre colegii noștri va reveni în cel mai scurt timp posibil.

Contact orange